|
|
Lån  


 
Annonce:


Udluftning af radiatoren
Hvis din radiator ikke giver megen varme fra sig, og er begyndt at klukke eller risle, så er det muligvis tid til at udlufte radiatoren.

Det er vigtigt at lukke luft ud af radiatorere ind i mellem, men kun hvis der ikke findes radiatorer på etager over dig.

Luft søger jo altid så højt som muligt i forbindelse med vand, så det er kun hvis dine radiatorer er øverst i et system, at de skal luftes ud.

Dårlig varmeafgivning og klukken fra radiatoren er et tydeligt signal om at der har samlet sig luft i dine radiatorer.

Sådan gør du
Luk først helt op for varmen, så der skabes et lille overtryk i radiatoren.

Luften lukkes herefter ud i modsatte ende af temostat håndtaget. Der er normalt i lille skrue der kan løsnes. Når du løsner den, så vil du kunne høre luften komme ud. Vær lidt forsigtig i starten, der kan jo være vand der kommer hvis det første ikke er luft. Når du kan høre at der ikke kommer mere luft ud, men at det primært er vand der kommer ud, så skruer du til igen.


Kategorier på sider:

Fordele og ulemper ved radiatorer VVS Radiator billeder Byggeri Udluftning af radiatoren Boligbyggeri Hvor stor skal radiatoren vre1111 Olie radiatorer VVS fakta Hudevad radiatorer Varmetab Hvad er en elektrisk radiator1111 Rio radiatorer El radiatorer Varme Thor radiatorer Gode rd om radiatorer Hvad er en radiator1111 Radiatorer Bolig ting Hvad er en vandbren radiator1111 Byggemarked Kampagnetilbud Radiator Badev&lig;relser Purmo radiatorer


 Du er her: Radiator - Netannoncer Radiator -