|
|
Lån  


 
Annonce:


Spar varme
Undgå at bruge unødvendig varme ved brug af radiatorer. Hvis du har flere radiatorer i et rum brug da allesammen istedet for at lade en enkelt radiator varme hele rummet. Husk at en radiator skal være kølig i bunden, så udnytter du varmen uden at bruge for meget.

Spar penge
Hvis der sidder en gammel cirkulationspumpe i din bolig, er der gode penge at spare ved at skifte til en ny. En A-mærket model bruger under halvt så meget el og kan sænke din elregning med helt op til 700 kroner om året.

Hvis du er i tvivl om, hvad en cirkulationspumpe er, så er det kort fortalt den, der sørger for, at pumpe varmt vand rundt i radiatorerne i din bolig

Nye cirkulationspumper har elektronisk selvregulering, mens ældre pumper har mekanisk tretrinsregulering. Det smarte ved de nye cirkulationspumper er, at de regulerer deres energiforbrug efter hvor meget varme, der er brug for. Skruer du ned for radiatorerne, falder pumpens effekt automatisk. Skruer du op, går den op i omdrejninger.

El-radiator
En el-radiator bruger meget mere energi/penge på at lave varme end en almindelig radiator. Udskiftning til almindeige radiatorer er normalt tjent end på få år.Information på sider:

Varmetab - Fordele og ulemper ved radiatorer - Hvor stor skal radiatoren v&lig;re? - Bygge - Hvad er en radiator? - VVS - Hvad er en elektrisk radiator? - Udluftning af radiatoren - Radiator billeder - Badev&lig;relser - Hvad er en vandbåren radiator? - Gode råd om radiatorer - Radiatorer - Du er her: Radiator - Radiator -